De Schaapskooi in Meierijstad

Van schapen spotten tot ambachtelijk bier drinken, beleef Zomers Meierijstad.

Meierijstad telt volop hotspots om warm voor te lopen. De Schaapskooi is er één van! Het gezellige gemekker van de schapen, ambachtelijke biertjes op het terras en het Wijboschbroek op loopafstand. Op deze plek beleef jij zonder twijfel een bijzonder zomergevoel. En er zijn nog meer activiteiten rondom streekproducten te vinden in de omgeving!

Ontdek het ambacht bij Schaapskooi Schijndel of kies voor een van de andere activiteiten vol smakelijke streekproducten. Kom, beleef Zomers Meierijstad op zijn best. 

Bezoek de Schaapskooi

Ontmoet de schapen(herder), doorkruis het hopveld en vind verkoeling met een ambachtelijk Schijndels biertje. Goed ge(s)maakt!

Dieren, gewassen en eeuwenoude gebouwen, je vindt ze bij de Schaapskooi in Schijndel. Ook op het terras is het goed vertoeven. Het bier in jouw glas komt namelijk rechtstreeks van de naastgelegen hopvelden. En dat proef je! Bezoek De Schaapskooi, struin door het groen en maak kennis met de ambachten.

Lees meer
Ontdek meer over de Schaapskooi

Carousel, gebruik pijltjestoetsen om te navigeren.

Meer activiteiten vol streekproducten mee-maken? - Ontdek hieronder nog meer smakelijke activiteiten.

Deel jouw zomerse geluksmoment en win!

Waar heeft de fortune teller jou naartoe geleid? En welke belevenis in Meierijstad zorgde bij jou voor het absolute zomergevoel?

Deel jouw geluksmoment in Meierijstad op Instagram via #zomersmeierijstad en maak kans op zomerse arrangementen.

Lees meer
Lees meer over de winactie