Informatiepunten in Meierijstad

Plan je bezoek aan Meierijstad - Van (route)kaart en souvenir tot rondleiding en persoonlijk advies, op deze locaties ben je aan het juiste adres.

Heb je besloten dat je een dagje op bezoek komt in Meierijstad? Ben je op zoek naar souvenirs, wandel- en fietskaarten en informatie? Kom naar een van de toeristische informatiepunten in Meierijstad en ontvang advies op maat voor jouw bezoek. 

Je vindt de Toeristische Informatiepunten (TIP's) in Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel.

Toeristische Informatiepunten in Meierijstad

Informatiepunt Schijndel

Het Toeristisch Informatiepunt (TIP) in Schijndel is gevestigd in het Museum Jan Heestershuis in de Pompstraat. Hier moet je zijn voor fiets- en wandelroutes, souvernirs en adviezen.

Vanuit deze TIP worden wandelingen en fietstochten georganiseerd. Ook boek je hier rondleidingen door onder andere de Heilige Servatiuskerk en De Glazen Boerderij.

Lees meer
Bezoek TIP Schijndel

Informatiepunt Sint-Oedenrode

Het Toeristisch Informatiepunt (TIP) in Sint-Oedenrode is gevestigd in het Sint-Paulusgasthuis. Je vindt hier leuke fiets-, wandel- en ruiterroutes, ansichtkaarten en souvenirs.

Bij deze TIP boek je o.a. een dorpswandeling door het historische Rooi. Tijdens deze wandeling vertelt een gids je in twee uur alles over de mooiste plekjes van Sint-Oedenrode.

Lees meer
Bezoek TIP ’t Rooise Gasthuisje
Het Sint Paulusgasthuis in Sint-Oedenrode

Informatiepunt Veghel

Het Toeristisch Informatiepunt (TIP) Veghel is gevestigd in De Bibliotheek op de Markt. Hier vind je alle informatie over kunst, cultuur, toerisme en recreatie in Veghel en omgeving, tips voor activiteiten en verschillende fiets- en wandelroutes.

Wat dacht je van een historische stadswandeling of een rondleiding door de Lambertuskerk?

Lees meer
Bezoek TIP Veghel