Kijk hoe geluk wordt verspreid in Meierijstad!

-

Maak kennis met onze visionairs: De drijvende krachten achter deze bruisende bestemming.

Hier vormen creatieve doeners en eigentijdse makers de gemeenschap door gezamenlijk aan de toekomst te bouwen. Meierijstad heeft diepe wortels in de AgriFood sector, waar we van grond tot mond gaan en internationaal erkend worden door bedrijven als Mars, Jumbo en Sligro. De vele familiebedrijven maken ons uniek. Zij bepalen niet alleen ons succes, maar bieden ook een platform aan jonge, ambitieuze talenten die hun stempel op de de toekomst van Meierijstad willen drukken.

Kom, ontdek hoe wij in Meierijstad gezamenlijk geluk creëren.

  • Van grond tot mond

    Ontdek hoe platteland, industrie en horeca bij elkaar komen in Meierijstad. Van schaapsherder tot fabriek en van restaurant tot wijnboer. Deze smakelijke highlights mag je niet missen.

    Ontmoet smaakmakers
    Van grond tot mond

Documentaires

-

Ondernemen en samen geluk ontvouwen

Aflevering 2 - Odille

Ervaar culinaire perfectie, creëer kostbare herinneringen met je geliefden, omarm sereniteit en geniet van de tijdloze luxe bij het fine dining-restaurant Odille in Sint-Oedenrode. Hier begint elke creatie in de keuken met zorgvuldig geselecteerde seizoensproducten, lokaal geproduceerd en aangevuld met smaken van over de hele wereld.

Meer afleveringen
Odille | Ontvouw je geluk in Meierijstad

Blogs

-

In gesprek met creatieve doeners en eigentijdse makers

Ontvouw je geluk en deel het met ons!

#ONTVOUWJEGELUK

Gebruik #ONTVOUWJEGELUK op Instagram en verspreid samen met ons positiviteit. Inspireer anderen, zo maken we samen Meierijstad nog mooier. Deel nu jouw geluksmomenten!

Deel JE GELUK via instagram