Vind samen geluk in Meierijstad!

-

Maak van elke dag een avontuur vol blijvende herinneringen.

Hier draait alles om het omarmen van pure momenten, het ontdekken van kleine verrassingen en het delen van bijzondere ervaringen. Laat je leiden door prachtige routes; te voet, per fiets of te paard. 
Dwars door het schilderachtige Peppellandschap of langs de steeds veranderende gezichten van de Dommel en de Aa. Ervaar een kunstzinnige ontdekkingsreis in Schijndel. Welke weg je ook kiest, elke stap brengt je dichter bij geluk. Meierijstad biedt het hele jaar door entertainment, met De Blauwe Kei - Theater aan de Noordkade vol muziek, dans en cabaret. Of trek eropuit met je gezin en vrienden tijdens een van onze vele festivals of evenementen.

Kom, ontdek onze UITagenda en claim jouw geluksmomenten.

Unieke belevenissen

-

Samen ontdekken in Meierijstad

Proef verrassende foodconcepten

Ontdek de smaken Meierijstad! Ben je een echte fijnproever of geniet je gewoon graag van een hapje en drankje in goed gezelschap? Verken verschillende keukens met de SmaakRouteRooi en het Rondje Culinair in Schijndel. Ga samen met vrienden, familie of collega's op pad en beleef een onvergetelijk culinair avontuur. 

Bekijk op YouTube
Smaakbeleving Foodtours

Ontvouw je geluk en deel het met ons!

#ONTVOUWJEGELUK

Gebruik #ONTVOUWJEGELUK op Instagram en verspreid samen met ons positiviteit. Inspireer anderen, zo maken we samen Meierijstad nog mooier. Deel nu jouw geluksmomenten!

Deel JE GELUK via instagram