Dit is Veghel

-

Kunst en cultuur smaken hier naar meer.

Proef van de Veghelse foodconcepten. Rauw industrieel erfgoed verpakt de Veghelse historie, kunst, cultuur, food, festivals en evenementen in een ijzersterke jas. Trendy foodstores en heerlijke horeca maken het een plek waar je langer wil blijven. En dat kan ook niet anders in een dorp waar familie- en foodbedrijven van ongekende grootte het levenslicht zagen.

Kom, neem een kijkje in vele keukens en laat je inspireren door het (culturele) aanbod. Dit is Veghel. 

De Noordkade

Een eeuw geleden groeide dit industrieterrein uit tot de grootste mengvoederfabriek van Europa.

Tegenwoordig zwijgen de machines en vormt de Noordkade de ijzersterke jas voor Veghelse historie, kunst, cultuur, food, festivals en evenementen. De locatie is getransformeerd tot een drukbezocht, gezellig en multifunctioneel uitgaansgebied. 

Bezoek de Noordkade

Tips uit Veghel

-

Bewoners delen hun favoriete uitjes met jou.

De Vlagheide

In het hart van Meierijstad vind je de Vlagheide. Dit voormalige heidegebied is volop in ontwikkeling om uit te groeien tot een echt recreatiegebied. Ook nu zijn er volop avonturen te beleven.

Door haar oorlogsverleden vormde de locatie het decor voor Escaperoute Meierijstad. Ook vind je er het Spitfire (speel)monument ter nagedachtenis.

Ontdek de Vlagheide

Food-highlights in Veghel

-

Familie- en foodbedrijven van ongekende grootte zagen hier het levenslicht en ook vernieuwende foodconcepten weten hun weg naar Veghel te vinden.