Orangerie Vlagheide

In het hart van Meierijstad ligt het uitgestrekte natuur-en recreatiegebied De Vlagheide. Omringd door prachtige wandel- en fiets routes is de Orangerie Vlagheide dé plek waar je heerlijk kunt genieten. Genieten van de rust, het mooie landschap, de historische verhalen maar bovenal van de Brabantse Gastvrijheid.  Laat je verrassen op deze bijzondere locatie. 

De Orangerie Vlagheide is op zondagen open van 10.00 uur tot 15.00 uur voor iedereen die na een wandeling op de Vlagheide zin heeft in een kop koffie of thee met iets lekkers, een soepje of toch een andere lekkernij. Ook kan je er maandelijks een High Tea of een High Grill reserveren. 

Orangerie Vlagheide is daarnaast verhuurbaar per dagdeel. Je kunt hier terecht voor een op maat gemaakt event zoals een familie uitje, zakenlunch of teambuildingdag. Neem hier de tijd voor een gezellige High Tea, een fijne lunch , een heerlijk kopje koffie of een glas speciaal bier.

Openingstijden

  • Orangerie Vlagheide is op zondagen geopend van 10.00 uur tot 15.00. Op andere dagen en tijden is de Orangerie verhuurbaar per dagdeel voor evenementen, bijeenkomsten of recepties.

Locatie