Cabaret: Henry van Loon

Toen Henry van Loon zijn hond Jannie kreeg, brak niet lang daarna een wereldwijde pandemie uit en zat hij ineens permanent binnen met die nerv…

Toen Henry van Loon zijn hond Jannie kreeg, brak niet lang daarna een wereldwijde pandemie uit en zat hij ineens permanent binnen met die nerveuze joekel. Midden in die pandemie werd vervolgens zijn dochter geboren. Het plaatje was compleet: 1 relatie, 2 stiefkinderen, 1 hond, 2 impulsaankoop-konijnen, 1 baby, 0 x ongestoorde seks. Samen. In 1 huis. 2 jaar lang. Dag in dag uit. Uur na fucking uur. Een zware tijd, dat zeker. Maar ook een tijd voor bezinning. Tijd om na te denken wat hij eigenlijk écht wilde. En weet je wat dat was? Weg! Terug naar het theater. Gewoon zoals vroeger. Mannen onder elkaar. Of vrouwen onder elkaar. Of mannen onder vrouwen. Of vrouwen onder vrouwen, of personen onder elkaar, nou ja. Je begrijpt het. Hoe dan ook: het huis uit. Deel je dat gevoel? Kom dan ook! Bel de oppascentrale. Op 5 en 6 oktober staat Henry met deze voorstelling in Theater de Blauwe Kei.

Over Henry
Henry begon zijn carrière bij Comedytrain als stand-up comedian. Hij was te zien bij Kopspijkers, Koppensnellers en Draadstaal, en was te beluisteren bij Spijkers Met Koppen. Hij had rollen in diverse films en tv-series en werd geroemd om zijn rol als conciërge Volkert in De Luizenmoeder. Maar bovenal is Van Loon een buitengewoon scherpe cabaretier die, volgens het Parool “steeds beter wordt”. In zijn nieuwe voorstelling zoomt Henry in op zijn spiksplinternieuwe levensfase waarin een pup en het gezin centraal staan.

De Blauwe Kei 
Vroeger waren ze te vinden in het centrum van Veghel, maar tegenwoordig staat Theater de Blauwe Kei op de Noordkade. In het hart van die culturele hotspot draait het ‘Theater aan de Noordkade’ op volle toeren. Tussen de oude fabriekshallen waar vroeger de veevoermachines loeiden, klinkt nu muziek. Maar ook cabaret, toneel en dans is er te zien. Elk theaterseizoen heeft de Blauwe kei weer een druk programma. Houd vooral onze UITagenda bij voor de gaafste optredens die je niet mag missen! 

Wanneer

  • Donderdag 5 oktober 2023 om 20.15 uur
  • Vrijdag 6 oktober 2023 om 20.15 uur

Contact

Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade
De Noordkade
Verlengde Noordkade 11
5462 EH Veghel
Plan je route

vanaf jouw locatie

Scoor hier een kaartje

Locatie