Live Muziek: La Grange

Op zaterdag 29 juni staat de band La Grange op het podium van Cultuurcafé de Afzakkerij. Aanvang is 21.00 uur en toegang is gratis!

Bluesrockband LA GRANGE werd opgericht in 2005 en heeft op menig bluesfestival, bluesclubs en kroegen gespeeld! De recen…

Op zaterdag 29 juni staat de band La Grange op het podium van Cultuurcafé de Afzakkerij. Aanvang is 21.00 uur en toegang is gratis!

Bluesrockband LA GRANGE werd opgericht in 2005 en heeft op menig bluesfestival, bluesclubs en kroegen gespeeld! De recensies en feedback vanuit het publiek zijn overweldigend. LA GRANGE komt dan ook live het best tot zijn recht. De band bestaat uit: Frans Liebregts die met zijn zang en behendig en prachtig solowerk menigeen tot ontroering, verbazing en enthousiasme brengt. Franky Vriens is de gepocht en gemazelde Hammond guy! Hij zorgt voor de smaakvolle Hammond sound. Franky is al jarenlang een begrip in de bluesscene en heeft ook de afgelopen jaren buitenlandse artiesten begeleid. Rob Boekelman is met zijn specifieke geluid, oftewel zijn knorrende sound, samen met de drummer een sterk en degelijk fundament onder de band. Rob is een geschoolde muzikant met meer dan 35 jaar commerciële podium ervaring. Jan Mulders is degene die het tempo aangeeft en daarmee de rest van de band strak houdt.

Wanneer

  • Zaterdag 29 juni 2024 om 21.00 uur

Contact

Cultuurcafé De Afzakkerij
Verlengde Noordkade 10
5462 EH Veghel
Plan je route

vanaf jouw locatie

Locatie