Muzikale Mythische Wandeling

Maaike Widdershoven vertelt én zingt tijdens een unieke wandeling. Zij organiseert elke zondag, als het weer het toelaat, een muzikale mythische wandeling in de bossen van ‘t Lijnt.

Maaike neemt je mee op reis door de mythes en legendes die dit gebied rijk is. Op drie punten komen de oude verhalen weer tot leven, opgeluisterd door een aantal prachtige aansprekende liedjes. Juist nu is het zo fijn om even uit je cocon te stappen en je te wanen in een andere wereld. De natuur om je heen zorgt voor ontspanning.

Geniet ruim een uur (tot max. 75 minuten) van de frisse lucht, de natuur en muziek. De wandeling start om 15:00 uur en is coronaproof gegarandeerd en voor max. 15 personen en minimaal 5 personen. Kijk voor actuele data op de website van Atelier in Vervoering.

Wanneer

  • zondag 29 augustus 2021om 15.00 uur
  • zondag 5 september 2021om 15.00 uur
  • zondag 12 september 2021om 15.00 uur
  • 27 juni en 25 juli uitverkocht.

Prijzen

  • € 5,00 Kennismakingskorting, met koffie of thee en een versnapering. Bel, sms, app of mail voor aanmelding met achterlaten van je telefoonnummer, zodat je bereikbaar bent. Vóór vrijdag van diezelfde week aanmelden, zodat er nog tijd is om op je aanmelding te reageren. Graag de auto parkeren bij het startpunt Lijnt 21 in de berm.

Locatie