Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Jeugd: De Stille Kletsmajoor

Hoe kun je met de woorden die je hebt vertellen wat je wilt? En wat zeg je eigenlijk tussen de regels door? De Stille Kletsmajoor toont de kracht van woorden. 

Flo woont in een land waar bijna niet gesproken wordt. De mensen zijn er zuinig op hun woorden, want die kosten …

Hoe kun je met de woorden die je hebt vertellen wat je wilt? En wat zeg je eigenlijk tussen de regels door? De Stille Kletsmajoor toont de kracht van woorden. 

Flo woont in een land waar bijna niet gesproken wordt. De mensen zijn er zuinig op hun woorden, want die kosten handenvol geld. In dit land moet je woorden kopen in een fabriek en héél voorzichtig inslikken. Pas dan kun je ze proeven en uitspreken. Heel soms dwarrelen er woorden door de lucht. Flo heeft er met zijn netje drie gevangen. Hij is op zoek naar liefdevolle woorden, voor een heel bijzonder iemand. Zij is alle mooie woorden van de wereld. Maar die woorden kan hij niet betalen; ze kosten een vermogen. Kom kijken naar een vindingrijke wereld die letterlijk is opgebouwd uit letters en woorden. Met poppen waar je uren naar kunt turen.

De voorstelling is geïnspireerd op het prentenboek Het Land Van De Grote Woordfabriek van Agnès de Lestrade en Valeria Docampo. Na afloop van de voorstelling is dit prentenboek verkrijgbaar.

De Blauwe Kei 
Vroeger waren ze te vinden in het centrum van Veghel, maar tegenwoordig staat Theater de Blauwe Kei op de Noordkade. In het hart van die culturele hotspot draait het ‘Theater aan de Noordkade’ op volle toeren. Tussen de oude fabriekshallen waar vroeger de veevoermachines loeiden, klinkt nu muziek. Maar ook cabaret, toneel en dans is er te zien. Elk theaterseizoen heeft de Blauwe kei weer een druk programma. Houd vooral onze UITagenda bij voor de gaafste optredens die je niet mag missen!

Contact

Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade
De Noordkade
Verlengde Noordkade 11
5462 EH Veghel
Plan je route

vanaf jouw locatie

Reserveer hier een kaartje

Locatie