Live Muziek: Blind Lemon

Op zondag 9 juni staat de band Blind Lemon op het podium van Cultuurcafé de Afzakkerij. Aanvang is 15.00 uur en toegang is gratis!

Blind Lemon is een 4-koppige formatie die de traditionele grenzen van de bluesmuziek niet zomaar accepteert. Het naadloz…

Op zondag 9 juni staat de band Blind Lemon op het podium van Cultuurcafé de Afzakkerij. Aanvang is 15.00 uur en toegang is gratis!

Blind Lemon is een 4-koppige formatie die de traditionele grenzen van de bluesmuziek niet zomaar accepteert. Het naadloze repertoire is een blend van blues, soul, gospel, rock, jazz en R&B en laat zich daarmee niet begrenzen door de geldende regels. Deze muzikanten zijn stuk voor stuk onderdeel van een generatie die altijd op zoek zijn om de muziek spannend, energiek en innemend te laten zijn. De ritme sectie, bestaande uit bassist Roland Kok en drummer Robbert Hendriks, vormt een strakke en groovende basis. Gitarist Steven van Moorsel neemt je met zijn weergaloze gitaarspel mee naar hogere sferen. Frontvrouw Britt Litjens is de lead vocalist en gaat helemaal los op haar Hammondorgel en bluesharp. Met verve vervult zij haar rol als Leading Lady. Gepassioneerd en met volle overtuiging weet zij samen met háár mannen zalen door heel het land op z’n kop te zetten.

Wanneer

  • Zondag 9 juni 2024 om 15.00 uur

Contact

Cultuurcafé De Afzakkerij
Verlengde Noordkade 10
5462 EH Veghel
Plan je route

vanaf jouw locatie

Locatie