"Super leuk om te doen, er is hier zoveel te ontdekken!"

-

Ontmoet het team achter Bezoek Meierijstad: waar verhalen tot leven komen

Bezoek Meierijstad is dé centrale plek voor inwoners en bezoekers, met informatie over de leukste activiteiten en locaties. Wil jij een mooi evenement beleven, een nieuwe wandelroute ontdekken, lokale verhalen verkennen of simpelweg inspiratie opdoen voor een dagje uit? Hier vind je wat je zoekt. Online op www.bezoekmeierijstad.nl en offline bij de Toeristische Informatiepunten. Maar wie zijn eigenlijk de mensen achter Bezoek Meierijstad? Deze week maak je kennis met het redactieteam van de website.

Goed gevulde UITagenda

Sanne Sleutjes en Evelien Lucius werken allebei bij de Bibliotheek in Meierijstad. In opdracht van de gemeente verzorgen ze vanuit dit ‘huis van verhalen’ het contentbeheer van Bezoek Meierijstad. Tekstschrijver en creatieveling Sanne zit veel achter de knoppen van de toeristische website. Zij richt zich onder meer op een goed gevulde UITagenda en up to date informatie over allerlei locaties en evenementen. “Het is erg leuk om op deze manier te ontdekken wat hier allemaal wordt georganiseerd. Heel tof om te zien hoeveel gepassioneerde mensen creatieve dingen bedenken in deze mooie gemeente. Dat lichten we graag uit.”

Inspirerende verhalen

Verbinder en verhalenvinder Evelien is daarnaast regelmatig op pad voor Bezoek Meierijstad. “We werken bijvoorbeeld fijn samen met het promotie- en social media team, onze redactieraad en Platform Gastvrij Meierijstad. Elk jaar kiezen we drie nieuwe thema’s rondom natuur, cultuur en food. Die mag ik vervolgens uitwerken. Ik duik in allerlei (historische) bronnen en interview bevlogen ondernemers, organisatoren en inwoners. Zo ontstaan mooie verhalen die Bezoek Meierijstad verder verrijken. Super leuk om te doen, er is hier zoveel te ontdekken.”

Leestips van Evelien en Sanne

Wat zijn de favoriete pagina's van Evelien en Sanne op Bezoek Meierijstad? Een onmogelijke keuze! Toch hebben ze enkele tips voor je.

Deel jouw evenement of locatie

Organiseer jij een aansprekend evenement in Meierijstad? Of open jij een nieuwe winkel, horecazaak of B&B? Het redactieteam blijft graag op de hoogte voor een up to date website en UITagenda. Neem contact op via redactie@bezoekmeierijstad.nl, of vul eenvoudig het contactformulier in. Ontvouw je geluk in Meierijstad!

Bezoek Meierijstad: ontmoet meer betrokken teamleden