"Festiviteiten zitten hier in het DNA"

-

Ontmoet het team achter Bezoek Meierijstad: waar verhalen tot leven komen

Ontmoet Willem Wouters, lid van de redactieraad van Bezoek Meierijstad. In bijna ieder verhaal zijn mensen de verbinding. Dit geldt ook voor de verhalen achter Bezoek Meierijstad, de centrale plek voor iedereen die de parels van Meierijstad wil ontdekken. Willem Wouters, lid van de redactieraad, zorgt vanuit zijn rol voor een goede vertegenwoordiging van alle verhalen.

Wie is Willem Wouters?
Een gedreven persoonlijkheid die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend in de wereld van festivals en communicatie. Van een diepgewortelde passie voor Paaspop tot een brede inzet in diverse culturele en maatschappelijke projecten, Willem's achtergrond is zo divers als Meierijstad zelf.

Als lid van de redactieraad zet Willem zich in om de schakering van Meierijstad's verhalen, evenementen en locaties op een aansprekende manier voor het voetlicht te brengen. Zijn visie is helder: "We leven in een gemeente waar festiviteiten in het DNA zitten. Door onze krachten te bundelen, kunnen we dit DNA versterken en Meierijstad op de kaart zetten als dé plek waar hard werken en ontspannen hand in hand gaan."

Inspireren en verbinden
Willem gelooft in de kracht van samenwerking en diversiteit. Zijn betrokkenheid bij de redactieraad is daar een directe uiting van. Door zijn ervaring en netwerk draagt hij bij aan een platform dat zowel inwoners als bezoekers inspireert en verbindt.

Willem's rol binnen de redactieraad gaat verder dan alleen adviseren over content. Hij is een bruggenbouwer, iemand die constant zoekt naar manieren om de lokale gemeenschap en haar bezoekers dichter bij elkaar te brengen. Van het signaleren van verborgen juweeltjes tot het vieren van onze rijke culturele erfenis, Willem en de redactieraad zorgen ervoor dat Bezoek Meierijstad een levendige, uitnodigende plek blijft.

Leestips van Willem

Wat zijn de favoriete pagina's van Willem op Bezoek Meierijstad? 

Deel jouw evenement of locatie

Organiseer jij een aansprekend evenement in Meierijstad? Of open jij een nieuwe winkel, horecazaak of B&B? Het redactieteam blijft graag op de hoogte voor een up to date website en UITagenda. Neem contact op via redactie@bezoekmeierijstad.nl, of vul eenvoudig het contactformulier in. Ontvouw je geluk in Meierijstad!

Bezoek Meierijstad: ontmoet meer betrokken teamleden