Film: Klem

In 't Spectrum in Schijndel zijn op dinsdagen regelmatig gave films te vinden. Op 11 april draait daar de film Klem. 

Het Verhaal
Marius en Kitty wonen alweer enige tijd in Italië, waar ze de hand hebben weten te leggen op een wijngaard in Toscane. …

In 't Spectrum in Schijndel zijn op dinsdagen regelmatig gave films te vinden. Op 11 april draait daar de film Klem. 

Het Verhaal
Marius en Kitty wonen alweer enige tijd in Italië, waar ze de hand hebben weten te leggen op een wijngaard in Toscane. Marius heeft zijn leven gebeterd, dus vertrekt Hugo vol goede moed om samen met Sophie zijn dochter Suus voor een langverwachte reünie bij hartsvriendin Chrissie af te zetten. Maar er blijkt een luchtje te kleven aan de aankoop van de wijngaard. Hugo is nog niet aangekomen of alles escaleert; voor hij het weet vliegt zijn auto in brand en begint er een strijd op leven en dood. Opnieuw wordt Hugo door Kitty en Marius meegesleurd in een criminele draaikolk, maar ditmaal in een land waar de georganiseerde misdaad geen Nederlandse indringers wenst en niet terugschrikt voor moord en ontvoering.

‘t Spectrum
't Spectrum is het culturele hart van Schijndel. Na een grote verbouwing in 2018 heeft de multifunctionele ontmoetingsplek er een grote theaterzaal bijgekregen waar regelmatig lokale en niet lokale artiesten hun kunsten vertonen. De filmclub Schijndel kiest regelmatig een mooie filmhuisfilm om er te vertonen. Maar ook voor andere films, lezingen, workshops en een lekker kopje koffie kan je er terecht. 

Wanneer

  • Dinsdag 11 april 2023 om 20.00 uur

Locatie