Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Goedemorgen Noordkade: Ludiek & Sjiek

Deze editie van Goedemorgen Noordkade wordt verzorgd door Ludiek En Sjiek. Ludiek en Sjiek is een luchtige concertvoorstelling met bekend opera- en operette repertoire met een vleugje humor en sensatie.

Pianist Sachit speelt de baas van een operahuis dat sinds de coronacrisis failliet dreigt te gaan. Hij grijpt ee…

Deze editie van Goedemorgen Noordkade wordt verzorgd door Ludiek En Sjiek. Ludiek en Sjiek is een luchtige concertvoorstelling met bekend opera- en operette repertoire met een vleugje humor en sensatie.

Pianist Sachit speelt de baas van een operahuis dat sinds de coronacrisis failliet dreigt te gaan. Hij grijpt een laatste kans aan om zijn nieuwe productie tot een succes te maken en organiseert een auditie. Tot zijn grote teleurstelling auditeren slechts twee overenthousiaste zangeressen, gespeeld door Jeske en Julie. Zij springen een gat in de lucht dat ze mogen deelnemen, maar of operabaas Sachit hier ook zo blij mee is! In dit concert laten ze de verschillende fasen zien van auditie doen, repeteren en het geven van een concert. Dit presenteren Jeske, Julie en Sachit volledig in eigen stijl met alle obstakels die dit alles met zich meebrengt, wat zorgt voor oplopende emoties en hilariteit.

Jeske (mezzo-sopraan) en Julie (sopraan) wisselen solo opera en operette aria’s en duetten af en pianist Sachit breit het gehele concert aan elkaar.

De Blauwe Kei
Vroeger waren ze te vinden in het centrum van Veghel, maar tegenwoordig staat Theater de Blauwe Kei op de Noordkade. In het hart van die culturele hotspot draait het ‘Theater aan de Noordkade’ op volle toeren. Tussen de oude fabriekshallen waar vroeger de veevoermachines loeiden, klinkt nu muziek. Maar ook cabaret, toneel en dans is er te zien. Elk theaterseizoen heeft de Blauwe kei weer een druk programma. Houd vooral onze UITagenda bij voor de gaafste optredens die je niet mag missen! 

Contact

Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade
De Noordkade
Verlengde Noordkade 11
5462 EH Veghel
Plan je route

vanaf jouw locatie

Reserveer hier een kaartje

Locatie