Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Live Muziek: Little Hat

Op zaterdag 23 september om 21.00 uur is het podium van De Afzakkerij op de Veghelse Noordkade voor de driemansformatie Little Hat.

Hun strakke, rauwe, primitieve sound brengt je terug naar een tijd toen rocken betekende dat er ook gerold werd. De zware …

Op zaterdag 23 september om 21.00 uur is het podium van De Afzakkerij op de Veghelse Noordkade voor de driemansformatie Little Hat.

Hun strakke, rauwe, primitieve sound brengt je terug naar een tijd toen rocken betekende dat er ook gerold werd. De zware dans ritmes doen je bijna vergeten dat de lage tonen niet worden ingevuld door een bassist, maar door de rechtervoet van de drummer. Elke show is een unieke ervaring doordat deze ervaren muzikanten constant op elkaar inspelen en iets unieks creëren op het podium. De toegang is gratis. Frontman Machiel Meijers’ (Stackhouse) rauwe en gepassioneerde vocalen en harmonicawerk worden mooi gecomplimenteerd door legendarische Dutch Blues Hall of Fame vertegenwoordiger Willem Van Dullemen’s (Groovetones) gruizige old-school gitaarspel. Dit ijzersterke duo wordt gecompleteerd door de stuwende ritmes van Paolo de Stigter (Thomas Toussaint) op drums: een alternatief power-trio dat je elke dag van de week van je sokken kan blazen.

Winnaars De band is reeds een graag geziene gast op vele festivals. Daarbij heeft de release van hun internationaal uitstekend ontvangen debuut-album “Wine Whiskey & Wimmen” deze winnaars van de Dutch Blues Challenge hen geen windeieren gelegd. Verwacht wilde grooves en toffe licks als je naar een Little hat show komt… Maar bovenal: vergeet niet je dansschoenen aan te trekken want het is onmogelijk om stil te staan als deze mannen aan de slag gaan!

Contact

Cultuurcafé De Afzakkerij
Verlengde Noordkade 10
5462 EH Veghel
Plan je route

vanaf jouw locatie

Locatie